Strategie Dag

 

 In één dag Helderheid, Focus en een actieplan om je Sales & Marketing nu echt goed aan te pakken op een manier die bij jou past.

Vraag hier jouw Strategie dag aan!

Als je een huis bouwt…..

…begin je nooit bij de schoorsteen.

In je bedrijf werkt het net zo. Je start niet vanuit het niets met de promotie van een workshop of webinar. Jouw potentiële klant heeft meerdere contactmomenten nodig voordat hij of zij iets bij je koopt. Zowel offline als online.

Daarom is het noodzakelijk om bij de basis te beginnen en een plan in elkaar te zetten. Zodat jij je focus kunt houden en helder hebt welke stappen je moet doorlopen om je Sales & Marketing nu echt goed aan te pakken op een manier die bij jou past!

 

Check dit eens bij jezelf:

 • Wil je meer uit je sales en marketing halen, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen?
 • Heb je veel gesprekken maar nog te weinig JA’s?
 • Vind je het lastig om jouw marketingboodschap te pitchen?
 • Heb jij jouw aanbod niet helder en wil je werken aan een productfunnel?
 • Barst je van de ideeën maar mis je helderheid en focus?
 • Mis je een sparringpartner die volledig aandacht heeft voor jou en jouw businessplannen.
 • Heb je een business traject gevolgd maar je weet niet hoe jij deze ideen concreet toe kunt passen in jouw business? 
 • Ben je klaar om magnetisch te zijn ten opzichte van je concurrent, maar je weet niet hoe?
 • Heb jij die liefdevolle schop nodig om een actieplan te maken voor de komende maanden?

 

 

 

Heb jij op bovenstaande vragen meer dan de helft met JA beantwoord?

Conclusie; tijd om je aan te melden voor een gesprek 😉

 

Meld je hier aan voor de Strategie dag!

Het kan ook anders

 Hoe zou het zijn als jij één hele dag lang met een business mentor aan de slag kunt gaan om jouw businessplan op een paar A4-tjes helder te krijgen.

Om een nog betere basis te leggen voor jouw Marketing & Sales.

Zodat je na deze dag precies weet wat jouw marketingboodschap (ook al weer) is, je aanbod nog scherper op papier staat en je productfunnel is uitgewerkt.

Dat jij weet ook hoe jij jouw klanten bereikt en een 90 dagen plan hebt waar jij écht verder mee kunt.

  Wat gaan wij doen?

   l

   Klant

   Voor wie doe je het allemaal? En wat is de pijn en het verlangen waar jouw klant mee rondloopt. Wat is de waarde die jij biedt om zijn of haar probleem op te lossen?

   l

   Aanbod

   We brengen jouw producten of diensten in kaart en zorgen voor een goede funnel. Zodat jij met minder inspanningen meer klanten kunt binnen halen.

   l

   Verhaal

   Waarom doe jij wat je doet? Het lijkt misschien een dooddoener, maar voor inspirerende content, een sterke pitch en de basis voor je sales gesprekken moet je een goed en pakkend verhaal hebben dat jouw connecties raakt en aanzet tot actie. Kortom we gaan de diepte in.

   l

   Klantreis

   Welke fases doorloopt jouw klant? Wat is er voor nodig om hem of haar aan te zetten tot aankoop? We zoomen in op de Customer Journey van jouw ideale klant.

   l

   Strategie

   In de strategie komt alles bij elkaar. Alles valt op z’n plek. We zetten een strategie in elkaar die bij jou past, zodat jij jouw Sales en Marketing kunt aanpakken op een manier die voor JOU werkt. Ook werken wij aan een actieplan voor de komende 90 dagen.

   Mocht jij nu zelf een hele specifieke vraag of case hebben waar je samen met mij over wilt sparren en een hele dag aandacht aan wilt besteden. Dan kan dat ook. Ik stel dan een dag voor je samen geheel afgestemd op jouw behoefte.

   Wat krijg je van mij?

   Helderheid

   Niets is zo fijn als een helder plan en een duidelijke richting. Wij bepalen samen jouw koers en leggen een stevige basis voor jouw Sales & Marketing

   Energie

   Ik zorg iedere keer voor een energieboost. Daar sta ik voor samen met een flinke dosis humor.

   Focus

   Als ondernemer barst je natuurlijk van de creatieve ideeen. Waar begin je en wat heeft de hoogste prioriteit? Ik zorg ervoor dat jij de juiste koers aanhoudt.

   Actie

   Ik ben jouw stok achter de deur en geef je een liefdevolle schop als dat nodig is. Heb jij dat soms nodig om in actie te komen of vind je het lastig om te bepalen wat nu de hoogste prioriteit heeft, ik help jou daarbij.

    

   Wat zeggen mijn V.I.P. klanten?

   “De VIP dag was precies wat ik nodig had op dit moment in mijn proces. Dankzij deze dag kwam er structuur en lijn in alle componenten. Het “waarom” had ik tot nu toe nog niet goed onder woorden kunnen brengen. Ik had vooral een sterk gevoel van dat dit was wat ik wil doen. Dankzij het doorvragen kwam hij er dan ook uit in woorden (en tranen). Een mooi moment, want zo zag ik vanuit het waarom de blauwdruk voor mijn bedrijf voor mijn neus ontstaan.

   Ook is er deze dag een sterke focus ontstaan door het maken van een paar keuzes, die focus neem ik nu mee in de verdere uitwerking. Door de oprechte persoonlijke aandacht, met een dosis humor en het lekkere eten mag dit met recht een VIP dag genoemd worden!”

   - Elna Broesder -

   Fatima, wat een te gek en oprecht mens!!

   Als je het beste van jezelf, jouw kern écht wilt ontdekken dan kan ik je alleen maar adviseren een VIP-dag met haar te plannen. 

   Als startend ondernemer heb ik het voorrecht gehad een hele dag met haar door te brengen waarin zij met hart en ziel en vooral vol passie er alles aan heeft gedaan om mij tot mijn eigen kern te laten komen. Datgeen wat zo enorm van belang is om het onderscheid te kunnen maken met mijn bedrijf.

   Soms op een manier die mij uit m’n comfortzone haalde en in m’n stretchzone bracht maar alles net op het juiste moment om het leerzaam te houden en niet vervelend te laten zijn. Ze leest je, ziet je en voelt precies aan wat er in je hoofd of in je buik gebeurt en waar dat toe leidt. (ik ben er nog niet achter welke sensoren ze allemaal heeft 😊

   Als Fatima voelt dat het erin zit en je zelf écht wilt dan is ze één brok passie en energie. Ze zal er alles aan doen om jou op een eerlijke, directe maar ook liefdevolle manier verder te brengen in jouw reis als ondernemer, zowel op menselijk vlak als business-wise. 

   Ik heb de dag als heel waardevol ervaren en weet zeker dat ik ondanks mijn eigen ervaring en kennis & kunde nog heel veel van haar kan leren. Ik zal dan ook zeker in de nabije toekomst verder met haar willen werken! 

   Fatima bedankt!”.

   - Stephan van Rooijen -

   “Momenteel hangen alle white- papers die we die dag besprokenhebben op mijn werkkamer. Hier kijk ik elke dag naar, zodat ik weet wie ik ben en waar ik voor sta. Dat is gaaf en geeft me energie om van mijn bedrijf een succes te maken!!”

   - Daphne Vijverberg -

   Adres

   Cronestein 67
   Gouda

   Contact

   06 - 21 66 67 87
   contact@fatimaperdijk.nl

   Social Media

   Goed om te weten