Vertellen Onderscheiden en Verbinden

Jouw verhaal in 3 stappen zodat jij op jouw natuurlijke manier verbinding maakt met jouw klanten

 

Vraag hier jouw gratis werkboek aan!

“Door Fatima weet ik nu dat mijn klanten niet kopen
wat ik doe, maar WAAROM ik het doe. Nu ik deze
emotie verwerk ik mijn verhaal, voelen en herkennen
mijn potentiële klanten zichzelf in het verhaal en lukt
het mij steeds beter om tijdens de gesprekken mezelf
te laten zien. Zonder het gevoel te hebben dat ik
poppenkast aan het spelen ben.
Het heeft mij ook geholpen om dit te verwerken in mijn
website teksten en ook mee te pakken voor mijn bio op
Instagram , LinkedIn en Facebook.”

Danny

“Fatima heeft mij enorm geholpen om helder mijn verhaal te vertellen. Vaak heb ik maar een paar zinnen de tijd om de essentie van mijzelf over te brengen. De context van elke situatie is wel anders. Ik kom dus niet weg met een standaard riedeltje afdraaien. Wat ik wel kan doen is voor mijzelf super helder maken wat mijn verhaal is. Wie ben ik? Hoe is dat zo gekomen? Waarom doe ik wat ik doe? Waarom is dat voor mij belangrijk? Wat wil ik daaraan doen? Fatima heeft mij geleerd dat ik eerst zelf het antwoord moet weten. Pas als ikzelf de antwoorden weet kan ik ze gebruiken om contact te maken. Mijn verhaal kan ik nu bijna altijd toespitsen op de situatie. Ik kan verbinding maken vanuit overeenkomsten in plaats van te hopen dat een standaardantwoord nu ook passend is. Met als resultaat een werkopdracht na één gesprek

Tiety

Jij bent niet voor niets gaan ondernemen…

Jij wil bijdragen aan het leven van anderen. Je levert een dienst die hun leven
leuker, makkelijker, mooier of misschien wel juist spannender maakt. Wat het
ook is dat je doet, het is belangrijk. Dat voel je aan alle kanten.

Maar als een tante aan jou op een verjaardag vraagt wat je precies doet, doe
je stamelend je verhaal.

Op dat netwerk event waar je een poos geleden nog stond duurde het ruim 5
minuten voordat je klaar was met vertellen. Ondertussen zag je bij je
gesprekspartner langzaam het licht uitgaan.

Online jezelf voorstellen tijdens een workshop in een paar kernachtige zinnen?
Je doet een schietgebedje dat je tijdens het voorstellen wordt overgeslagen.

En in 2 zinnen op Instagram samenvatten wat jij voor een ander kan
betekenen, krijg je maar lastig voor elkaar. 

Het zijn allemaal gemiste kansen om je te verbinden met jouw potentiële klant.

Diep van binnen weet je dat. 

Tijd om actie te ondernemen. Na wat googlen zie je allemaal templates. Dé
oplossing, zo lees je.

Je download de invuloefeningen waar je uit verschillende woorden kan kiezen
om te beschrijven wat jij voor een ander kan betekenen.

“Je hoefde het alleen maar uit je hoofd te leren”, zeiden ze

 

Jij weet inmiddels ook dat dat niet werkt!

Jouw verhaal in 3 stappen

Vergeet alle soorten pitches. De netwerkpitch voor op events. De elevator pitch die je binnen 30 seconden op moet kunnen ratelen

Mensen haken aan op mensen. En dan vooral mensen die staan voor hun verhaal.

Die kunnen vertellen wat ze doen en vooral wat hun drijfveer is.

Waarom dat zo belangrijk is voor de ander en wat degene er aan heeft.

Met mijn 3 stappen kan jij dat straks ook. Waardoor jij:

 • Nooit meer het gevoel hebt dat je een toneelstukje staat op te voeren
 • Makkelijk jouw verhaal vertelt
 • Jezelf niet krampachtig staat te verkopen
 • Weet waar je over moet posten op social media.
 • Waardoor je simpel in gesprek komt met potentiele klanten
 • Geen klotsende oksels meer hebt bij de vraag, ‘Wat doe jij?”

   

   

  “Fatima Perdijk: Een groeimentor die mij persoonlijk echt heeft geraakt in haar manier van coaching en begeleiding. Zij haalt het beste in mij naar boven.

  Fatima heeft geen blad voor haar mond en weet mij steeds weer te verrassen met haar directe vragen.

  Samen hebben we middels een kort groeitraject van 3 maanden duidelijke doelen geformuleerd. Heeft ze mij aan het werk gezet om mijn doelgroep nog specifieker te maken en heb ik nu voor de datum dat ik mijn doelen wilde bereiken deze al behaald. Super gaaf!

  De handvaten die ik heb gekregen om mijn salesgesprekken naar een hoger niveau te tillen, hebben hier ook zeker aan bijgedragen + de persoonlijke betrokkenheid van Fatima.

   Als jij de volgende stap wilt maken met jouw onderneming en echt de ballen hebt om hiermee aan de slag te gaan! Dan raad ik je Fatima Perdijk zeker aan, zodat jij die stap gaat maken.”

  Esther van den Boogert

  Virtueel Assistent, www.connectandact.nl

  “Fatima heb ik leren kennen als een veelzijdig en eerlijk persoon met humor om zaken lichter te maken. Ook is ze to-the-point, loyaal, warm en  een echte aanpakker maar bovenal is ze een kei in het stellen van de juiste vragen en je daarmee aan het denken te zetten.

  Ze heeft me geholpen bij het vinden van een fijne manier van communiceren binnen een online bedrijf en de tussen de onderlinge teamleden. Ze heeft me tips and tricks gegeven en echt met me mee gedacht.  Wat ik zo fijn vind aan Fatima is dat wanneer ik met haar aan het brainstormen ben zij helemaal vanuit mijn behoeftes, aan het denken gaat. Alsof ze een momentje op mijn stoel gaat zitten, bij mij incheckt en dan de oplossingen zo uit haar creatieve brein laat stromen. Precies datgene wat ik op dit moment nodig heb.

  Zoek je een partner om de communicatie binnen je bedrijf te verbeteren of te optimaliseren, dan moet je bij Fatima zijn”.

  Lisette

  “Fatima zag in mij wat ik eerst zelf nog niet kon zien. De vragen die ze mij heeft gesteld hebben mij geraakt in de kern. En dat was af en toe confronterend en pijnlijk. Maar hierdoor kwam er ook ruimte en lichtheid en kwam ik echt in contact met mezelf.

  Ze gaf mij inzicht in de vervolgstappen en zorgde ervoor dat ik deze met vertrouwen kon gaan zetten. Door haar ervaring in zowel businessprocessen als persoonlijke processen heeft ze mij en mijn business laten groeien als geheel. En een mega pluspunt is dat ze altijd aandacht heeft gehad voor mij als persoon, zodat ik dingen heb neergezet die bij mij passen.

  Als je wil groeien met je bedrijf, vanuit je authenticiteit en ook de dingen die je lastig vindt aan wilt gaan, dan zou ik snel contact opnemen met Fatima.”

  Elna Broesder
  Trainer & Coach, Elna Coaching en Training

  Fatima, wat een te gek en oprecht mens!!

  Als je het beste van jezelf, jouw kern écht wilt ontdekken dan kan ik je alleen maar adviseren een VIP-dag met haar te plannen. 

  Als startend ondernemer heb ik het voorrecht gehad een hele dag met haar door te brengen waarin zij met hart en ziel en vooral vol passie er alles aan heeft gedaan om mij tot mijn eigen kern te laten komen. Datgeen wat zo enorm van belang is om het onderscheid te kunnen maken met mijn bedrijf. 

  Soms op een manier die mij uit m’n comfortzone haalde en in m’n stretchzone bracht maar alles net op het juiste moment om het leerzaam te houden en niet vervelend te laten zijn. Ze leest je, ziet je en voelt precies aan wat er in je hoofd of in je buik gebeurt en waar dat toe leidt. (ik ben er nog niet achter welke sensoren ze allemaal heeft

  Als Fatima voelt dat het erin zit en je zelf écht wilt dan is ze één brok passie en energie. Ze zal er alles aan doen om jou op een eerlijke, directe maar ook liefdevolle manier verder te brengen in jouw reis als ondernemer, zowel op menselijk vlak als business-wise. 

  Ik heb de dag als heel waardevol ervaren en weet zeker dat ik ondanks mijn eigen ervaring en kennis & kunde nog heel veel van haar kan leren. Ik zal dan ook zeker in de nabije toekomst verder met haar willen werken! 

  Fatima bedankt!”.

  Stephan van Rooijen, Founder Shift to Bike

  Adres

  Holterberg 135
  Capelle aan den IJssel

  Contact

  06 – 21 66 67 87
  contact@fatimaperdijk.nl

  Social Media

  Goed om te weten