Wat ik voor jou kan betekenen

Business & Groeimentoring op gebied van Mindset, Communicatie & Sales

Jouw overtuigingen bepalen jouw gedrag.

Jouw gedrag heeft effect op je resultaten.

Vraag hier jouw gratis groeigesprek aan!

Een goed begin is het halve werk

Een business laten groeien begint bij de basis. Jij bent de basis van jouw bedrijf. Hoe je denkt over jezelf, jouw overtuigingen en jouw gedrag hebben uiteindelijk een enorm effect op jouw resultaten.

Om een bedrijf (uit) te bouwen dat echt bij je past is het belangrijk om bewuste keuzes te maken. Kies voor de juiste niche, het juiste aanbod en de juiste boodschap.

Meestal vragen ondernemers mij om hen te helpen bij hun Sales. Maar je bouwt een huis ook niet door te beginnen bij de schoorsteen. Aan al jouw Salesprocessen gaat zoveel vooraf. De juiste mindset en communicatie skills zijn daarbij onmisbaar. Daarom combineer ik al deze componenten in een persoonlijk coachingstraject.

Je hoeft niet achter een Business Coach aan te lopen die vertelt dat er maar één weg naar succes is. Vergeet al die aangeleerde trucjes. Dat lijkt vaak makkelijk omdat het in hapklare brokken aan je wordt voorgeschoteld. Maar wanneer het niet vanuit jezelf komt, werkt het niet.

Kies ervoor om op jouw natuurlijke manier te ondernemen, met de mensen waar jij je goed bij voelt en met een aanbod dat klopt.

 

Mindset

Alles wat er in je hoofd gebeurt, werkt door in jouw onderneming. We gaan aan de slag met jouw mindset.

Deze onderwerpen kunnen daarbij aan bod komen:

 • Wat zijn jouw verlangens, ambities en doelen.
 • Wat houdt je tegen? Welke beperkende overtuigingen en blokkades heb jij?
 • Waarom doe je wat je doet?
 • Hoe is jouw zelfbeeld?
 • Met welke mensen omring jij je?
 • Ben jij je bewust van je eigen talenten?
 • Heb je de juiste focus?
 • Wat zijn jouw visie, missie en waarden?

Communicatie

Het gedrag van de ander is een spiegel voor je eigen gedrag. Alles valt of staat met goede communicatie.

Afhankelijk van jouw hulpvraag kunnen we deze onderwerpen behandelen:

 • Voel jij je comfortabel met het verhaal dat je vertelt?
 • Hoe schakel je op het gedrag van een ander?
 • Houding en lichaamstaal
 • Hoe praat je tegen jezelf en over jezelf?
 • Wat is jouw onderscheidend vermogen?

Sales

Stop met al die aangeleerde verkooptrucjes, daar trapt toch niemand in! Je kunt past echt goed verkopen als jij dat op een authentieke manier doet.

Hier gaan we onder andere mee aan de slag:

 • Gespreksvoering
 • Voor wie is jouw aanbod? Wie is je ideale klant
 • Moneymindset
 • De ME-pitch, de Salespitch & WHY-pitch

Alles is maatwerk

 

Afhankelijk van jouw hulpvraag stel ik V.I.P. DAG of een traject voor je samen dat 3 of 6 maanden duurt. Tijdens het groeigesprek bespreken we welke componenten voor jouw het belangrijkst en meest urgent zijn.

Alle coaching sessies vinden online plaats via Zoom of telefonisch. Omdat non verbale communicatie een essentieel onderdeel is van mijn methode, kan het soms nodig zijn om elkaar live te ontmoeten. Dat plannen we in overleg.

Je kunt kiezen uit twee trajecten:

3 maanden traject:

online kick-off van 3 uur
6 zoomsessies van 45 min à 1 uur
4x telefonische coaching à 30 min

6 maanden traject:

1 live V.I.P. kick-off op locatie
12 zoomsessies van 45 min à 1 uur
6x telefonische coaching à 30 min

Omdat iedereen anders is en ik altijd naar de persoon achter de ondernemer kijk, stem ik mijn aanbod af op jouw persoonlijke behoeften. Het kan dus zijn de bovengenoemde trajecten hier en daar aangepast worden.

Alle details bespreken we in het gratis groeigesprek.
Dan kun jij ook al jouw vragen aan mij stellen.

Wat krijg je van mij?

 • Ik houd je scherp en geef je focus
 • Een liefdevolle schop en stok achter de deur
 • Klankbord en sparringpartner
 • De kennis en skills die ik de afgelopen jaren zelf heb opgedaan over ondernemen, mindset, communicatie & Sales
 • Netwerk met vele specialisten die jou verder kunnen helpen
 • Neurowetenschappelijke onderbouwing

Ik sta voor:

N

Eerlijkheid

N

Betrouwbaarheid

N

Openheid

N

Enthousiasme

N

Authenticiteit

“Ik heb Fatima leren kennen als een warm mens met haar hart op de goede plek. Die natuurlijk insteek van haar zorgt er voor dat ze mensen wil helpen de betere versie van zichzelf te laten worden. Het is een regeltante die pragmatische oplossingen biedt, daar waar anderen er als bergen tegenop zien.”

Eddie Tjon Fo
Founder, Sparkwise

“Fatima Perdijk: Een groeimentor die mij persoonlijk echt heeft geraakt in haar manier van coaching en begeleiding. Zij haalt het beste in mij naar boven.

Fatima heeft geen blad voor haar mond en weet mij steeds weer te verrassen met haar directe vragen.

Samen hebben we middels een kort groeitraject van 3 maanden duidelijke doelen geformuleerd. Heeft ze mij aan het werk gezet om mijn doelgroep nog specifieker te maken en heb ik nu voor de datum dat ik mijn doelen wilde bereiken deze al behaald. Super gaaf!

De handvaten die ik heb gekregen om mijn salesgesprekken naar een hoger niveau te tillen, hebben hier ook zeker aan bijgedragen + de persoonlijke betrokkenheid van Fatima.

 Als jij de volgende stap wilt maken met jouw onderneming en echt de ballen hebt om hiermee aan de slag te gaan! Dan raad ik je Fatima Perdijk zeker aan, zodat jij die stap gaat maken.”

Esther van den Boogert

Virtueel Assistent, www.connectandact.nl

Ik kwam bij Fatima met de vraag: “Kun jij me leren hoe ik mijn klanten kan coachen?”. Fatima zag gelijk bij de eerste sessie dat dit niet het daadwerkelijke probleem was. Het echte probleem zat er in dat de basis van mijn business nog wankelde. 

 Dankzij het coaching-traject staat mijn business nu als een huis. Ik weet precies wie mijn ideale klant is en mijn aanbod sluit er naadloos op aan. Dit voelen mijn klanten ook, met als resultaat dat ik binnen 3 maanden de investering van het traject dubbel en dwars heb terugverdiend. 

 Als jij een coach zoekt die je je uit de comfort zone haalt, die je stappen laat zetten die enorm groot voelen (en achteraf onwijs meevallen) en die met liefde de vinger precies op de gevoelige plek weet te leggen, twijfel dan niet langer maar ga ervoor. 

 Met Fatima aan je zijde creëer jij het bedrijf dat bij jou past en waar jij gelukkig van wordt op jouw manier.

Daar mag je me aan houden!

Sandra Manders,

Starters Coach – Trainer

“Fatima heb ik leren kennen als een veelzijdig en eerlijk persoon met humor om zaken lichter te maken. Ook is ze to-the-point, loyaal, warm en  een echte aanpakker maar bovenal is ze een kei in het stellen van de juiste vragen en je daarmee aan het denken te zetten.

Ze heeft me geholpen bij het vinden van een fijne manier van communiceren binnen een online bedrijf en de tussen de onderlinge teamleden. Ze heeft me tips and tricks gegeven en echt met me mee gedacht.  Wat ik zo fijn vind aan Fatima is dat wanneer ik met haar aan het brainstormen ben zij helemaal vanuit mijn behoeftes, aan het denken gaat. Alsof ze een momentje op mijn stoel gaat zitten, bij mij incheckt en dan de oplossingen zo uit haar creatieve brein laat stromen. Precies datgene wat ik op dit moment nodig heb.

Zoek je een partner om de communicatie binnen je bedrijf te verbeteren of te optimaliseren, dan moet je bij Fatima zijn”.

Lisette

“Fatima zag in mij wat ik eerst zelf nog niet kon zien. De vragen die ze mij heeft gesteld hebben mij geraakt in de kern. En dat was af en toe confronterend en pijnlijk. Maar hierdoor kwam er ook ruimte en lichtheid en kwam ik echt in contact met mezelf.

Ze gaf mij inzicht in de vervolgstappen en zorgde ervoor dat ik deze met vertrouwen kon gaan zetten. Door haar ervaring in zowel businessprocessen als persoonlijke processen heeft ze mij en mijn business laten groeien als geheel. En een mega pluspunt is dat ze altijd aandacht heeft gehad voor mij als persoon, zodat ik dingen heb neergezet die bij mij passen.

Als je wil groeien met je bedrijf, vanuit je authenticiteit en ook de dingen die je lastig vindt aan wilt gaan, dan zou ik snel contact opnemen met Fatima.”

Elna Broesder
Trainer & Coach, Elna Coaching en Training

“Fatima is een enorm warme en prettige vrouw die van aanpakken weet, waar het heel prettig is om zaken mee te doen en om mee samen te werken.

Een echte ras verbindster die de fijne kneepjes van het vak als geen ander beheerst, gecombineerd met een sterke motivatie en gedrevenheid krijgt zij alles voor elkaar. Met deze karaktereigenschappen, ervaring en vaardigheden een prima zakenpartner op sales gebied.”

Marcel Bos

Proces Optimization & Change Management, Sparkwise

Fatima, wat een te gek en oprecht mens!!

Als je het beste van jezelf, jouw kern écht wilt ontdekken dan kan ik je alleen maar adviseren een VIP-dag met haar te plannen. 

Als startend ondernemer heb ik het voorrecht gehad een hele dag met haar door te brengen waarin zij met hart en ziel en vooral vol passie er alles aan heeft gedaan om mij tot mijn eigen kern te laten komen. Datgeen wat zo enorm van belang is om het onderscheid te kunnen maken met mijn bedrijf. 

Soms op een manier die mij uit m’n comfortzone haalde en in m’n stretchzone bracht maar alles net op het juiste moment om het leerzaam te houden en niet vervelend te laten zijn. Ze leest je, ziet je en voelt precies aan wat er in je hoofd of in je buik gebeurt en waar dat toe leidt. (ik ben er nog niet achter welke sensoren ze allemaal heeft

Als Fatima voelt dat het erin zit en je zelf écht wilt dan is ze één brok passie en energie. Ze zal er alles aan doen om jou op een eerlijke, directe maar ook liefdevolle manier verder te brengen in jouw reis als ondernemer, zowel op menselijk vlak als business-wise. 

Ik heb de dag als heel waardevol ervaren en weet zeker dat ik ondanks mijn eigen ervaring en kennis & kunde nog heel veel van haar kan leren. Ik zal dan ook zeker in de nabije toekomst verder met haar willen werken! 

Fatima bedankt!”.

Stephan van Rooijen, Founder Shift to Bike

Ben je er klaar voor?

Wil jij nu echt stappen zetten in je bedrijf en ben je klaar voor groei, zowel persoonlijk als zakelijk? Ik help je daar graag bij. In het gratis groeigesprek onderzoeken we of dit een geschikt moment is voor jou om met mij aan de slag te gaan.

Ik werk met ondernemers die ambitieus zijn en het verlangen hebben om het beste uit zichzelf en hun bedrijf naar boven te halen. Met energieke en gedreven mensen behaal ik de beste resultaten. Daarom komt niet iedereen in aanmerking voor een groeigesprek.

Ik ga alleen in gesprek met ondernemers die serieuze stappen willen maken en in staat zijn tijd en geld te investeren en daadwerkelijk in de actiestand staan.

Het groeigesprek vindt online plaats via Zoom.

Dit komt aan bod:

Jouw uitdagingen, waar loop je vast?
Jouw verlangen en ambities
Wat heb jij nu nodig?
Hoe kan ik je daarbij helpen?

Vraag hier jouw gratis groeigesprek aan!

11 + 12 =

Vraag hier jouw gratis groeigesprek aan!

8 + 3 =

Adres

Cronestein 67
Gouda

Contact

06 – 21 66 67 87
contact@fatimaperdijk.nl

Social Media

Goed om te weten