Krijg die JA in je salesgesprek, zonder jezelf te verliezen of verkoperig over te komen

Voor ambitieuze coaches en therapeuten die nog meer klanten willen en het liefst voor betere prijzen

If you want to close, you have to be open

 

Veel coaches en therapeuten denken dat ze vaak een NEE krijgen omdat hun aanbod niet goed genoeg is, hun tarief te hoog of aan de content ligt die ze maken. Het zou ook zomaar aan de doelgroep kunnen liggen.

Maar laten we eens eerlijk zijn. Is dat niet hetzelfde als wel veel gesprekken willen maar niemand uitnodigen voor een gesprek?

Dé sleutel naar meer Ja’s en meer klanten en omzet ben jij.

You have to be open, if you want to close. Je bent open als je…

 • Op de juiste plek staat als leider in het gesprek
 • Open staat voor je werkelijke potentieel en de grote transformatie die je kunt bieden
 • Open staat om naar je eigen pijn te gaan om bij je klant 3 lagen diep te kunnen gaan
 • Gelooft in jouw fantastische aanbod, wat je klant heel overtuigend vindt (help ik je mee).
 • Empathisch en toch leidend bent, zodat de klant je kan volgen van vertrouwen en verbinding naar een overtuigende JA op je aanbod.

Want je kan nog zo’n goed salesscript gekocht hebben, de manier waarop je komt opdagen bepaalt het resultaat van het gesprek.

Nooit meer een nee tijdens je salesgesprekken

Steel mijn persoonlijke formule die salesgesprekken niet alleen makkelijk, maar ook ontzettend leuk maakt. Ik leer je hoe je :

 • Een diepgaande connectie maakt
 • Obstakels blootleggen en je klant zélf laat komen met vertellen over zijn problemen. (En dan niet alleen de oppervlakkige problemen, maar de échte problemen die om een oplossing vragen, waar hij heel veel geld voor over heeft)
 • Hoe je niet zomaar ‘aantrekkelijk’ wordt voor klanten, maar de enige keuze
 • Hoe je jezelf in je salesgesprek zó positioneert dat een klant voor jou wil kiezen. (Hint: leiders willen werken met leiders).
 • Hoe je de klant uitnodigt om in je programma te stappen voor een fantastische prijs, alsof je om het zout vraagt.
 • Maar ook hoe je een aanbod maakt dat zichzelf verkoopt

Om er voor te zorgen dat jij aan het einde door lopend Ja’s krijgt. Gaan wij in mijn Premium Sales traject© zes maanden aan de slag met:

Sales skills – Niemand wordt geboren als een verkoper. Verkopen is net als een spier dat kan je trainen. Ik leer je niet alleen de skills die nodig zijn om je bezwaren om te zetten in verkoopkansen. Maar ook te luisteren tussen de regels door, waar te nemen met al je zintuigen. Maar ook hoe je dichtbij jezelf blijft en boeiend blijft voor je potentiële klanten.

Sales Script – Op maat gemaakt, zodat het past bij jou en je doelgroep. Je gaat je klant helemaal meenemen en zélf tot een JA laten komen, eigenlijk zonder erom te hoeven vragen. Dit gaat je best bewaarde geheim worden. Vakcollega’s/concullega’s gaan wensen dat ze zulke gesprekken hebben als jij… Beloofd!

Systemisch – Diep gewortelde overtuigingen die vanuit je familie systeem jou klein houden en je business daardoor ook. Maar ook tuigen wij samen een systeem op die zorg gaat dragen dat jij en je business gaan stromen. Je aanbod, je prijzen alles wat jij nodig hebt om los te komen van die NEE.

Show up – Hoe je op komt dagen bepaalt je resultaat. Die JA’s die zorgen dat jij kan gaan groeien. En daar heb je klanten voor nodig. Samen kijken wij wat jij hierin nodig hebt.

In die zes maanden combineer ik systemisch werk , business en sales strategieën die helemaal in overeenstemming zijn met JOU, zodat jij tot een doorbraak komt in je omzet.

Je gaat jezelf zien

Je gaat je klant nog beter zien

Je gaat de potentie in je bedrijf en omzet zien.

Meer Ja’s. Meer klanten. Meer JIJ

Na zes maanden weet jij:

 

 • Hoe je van je marketing een salesmachine kan maken
 • Neem je met gemak je plek in tijdens het gesprek. Ownership to the max, baby!
 • Heb jij een aanbod staan waar je hogere prijzen voor durft te vragen.
 • Doe je zonder blikken of blozen met veel vertrouwen je aanbod tijdens je gesprek. Je blijft kalm en je stem is rustig.
 • Het weerleggen van argumenten is al een tweede natuur voor je. Je raakt door geen enkel bezwaar nog van de leg.
 • Sales gesprekken die op niets uitlopen zijn verleden tijd. Tenzij die nee vanuit jezelf komt.
 • Heb jij je doelen helder en scherp, weet wat voor omzet je kunt verwachten en welke salesacties je daarvoor moet uitvoeren. Je denkt in overvloed en laatje niet van de wijs brengen door je concurrenten

Meld je hier aan voor het Premium Sales traject

“Fatima is een enorm warme en prettige vrouw die van aanpakken weet, waar het heel prettig is om zaken mee te doen en om mee samen te werken.

Een echte ras verbindster die de fijne kneepjes van het vak als geen ander beheerst, gecombineerd met een sterke motivatie en gedrevenheid krijgt zij alles voor elkaar. Met deze karaktereigenschappen, ervaring en vaardigheden een prima zakenpartner op sales gebied.”

Marcel Bos

Proces Optimization & Change Management, Sparkwise

Ik kwam bij Fatima met de vraag: “Kun jij me leren hoe ik mijn klanten kan coachen?”. Fatima zag gelijk bij de eerste sessie dat dit niet het daadwerkelijke probleem was. Het echte probleem zat er in dat de basis van mijn business nog wankelde.

 Dankzij het coaching-traject staat mijn business nu als een huis. Ik weet precies wie mijn ideale klant is en mijn aanbod sluit er naadloos op aan. Dit voelen mijn klanten ook, met als resultaat dat ik binnen 4 maanden de investering van het traject dubbel en dwars heb terugverdiend.

 Als jij een coach zoekt die je je uit de comfort zone haalt, die je stappen laat zetten die enorm groot voelen (en achteraf onwijs meevallen) en die met liefde de vinger precies op de gevoelige plek weet te leggen, twijfel dan niet langer maar ga ervoor.

 Met Fatima aan je zijde creëer jij het bedrijf dat bij jou past en waar jij gelukkig van wordt op jouw manier.

Daar mag je me aan houden!”.

Sandra Manders,

Starters Coach – Trainer

Wat krijg je van mij?

 • Een liefdevolle schop en stok achter de deur
 • Die welbekende spiegel 😉
 • Een Premium Sales script die alleen voor jouw werkt
 • Toegang tot alle kennis en skills die ik de afgelopen  jaren zelf heb opgedaan op het gebied van Sales en Ondernemen
 • Netwerk met vele specialisten die jou verder kunnen helpen. (denk aan een Copy Coach, Brandspecialist of een Fotograaf)
 • Neurowetenschappelijke en systemische onderbouwing
 • Ik houd je scherp en geef je focus

Ik sta voor:

N

Eerlijkheid

N

Betrouwbaarheid

N

Openheid

N

Enthousiasme

N

Authenticiteit

Veel gestelde vragen

Q: Werkt dit voor mij als het me niet lukt om meer klanten aan te trekken?

A: Ja, juist dan ben je bij mij aan het juiste adres. Daar help ik je mee. Zodat jij  alleen maar gaat werken met de beste en leukste klanten

Q: Is het ook iets voor mij als ik een hekel heb aan verkopen?

A: Ja, ik denk dat 50% van mijn klanten een hekel heeft aan verkopen. Ik weet precies hoe je dit aan kunt pakken en hoe ik kan zorgen dat je er een feestje van gaat maken

Q: Ik heb al eerder een sales training gehad, is dit dan iets voor mij?

A: Ja zeker!

Top dat je al een sales training hebt gedaan. Dat betekend dat je de basis regels kent over sales. Kunnen we die gaan verbreken, want ik wil jij je eigen draai gaat geven in je sales gespreken. Ik ga je helpen om een premium sales script te schrijven zodat jij met je eigen woorden die gegarandeerde doorlopende stroom aan Ja’s gaat krijgen.

Q: Waar en wanneer is de 1-op-1 coaching?

A: Omdat iedereen anders is, is dit traject helemaal op jou is afgestemd. Samen spreken we een startdatum en tijd af. De kick-off zal live plaatsvinden, daarna volgen de maandelijkse sessies online, tenzij anders bepaald. Over de details overleggen wij samen.

Adres

Cronestein 67
Gouda

Contact

06 - 21 66 67 87
contact@fatimaperdijk.nl

Social Media

Goed om te weten